06 december 2010

Arma kropp

Joru sörrö satt, tränar det gör jag och ont det har jag men bloggning...näää...lite bissy va!

Började veckan med 6 km löpning som gick bra och avrundade kvällen med ett boxpass! Hade nästan glömt hur kul det är och hur fantastiskt skönt det är att få slå skiten i dom fula mitsarna. Fick även sparka mycket och hårt....det här är min grejj!
Resultatet blev i alla fall en galen träningsvärk, så galen att jag fick ont och således fick besöka naprapaten igen! Mycket ska man vara med om!

Tog igen dom förlorade träningsdagarna i helgen med start på fredagkväll. Vad kan vara bättre än att slänga på sig skidor och pannlampa och ge sig ut i nypreppade spår?? Var ute och körde i 1:30 och bara fokuserade på teknik...lovley!

Lördagen blev som vanligt för mig, inte som planerat. Fick dra i väg till gymet för att få lite ro i kroppen. Löpning och styrketräning i 1 timme på fm.
Dagen innehöll sen, nja man kan kalla det en känslomässig storm eller nåt, jag var i alla fall totalt flippad när jag kom hem och bestämde mig för en tur på skidorna för att lugna ner mig. Den här gången gick det fortare men jag orkade inte lika länge.....50 min räckte gott å väl.

Avslutade sedan helgen med ett stenhårt MTB pass i snön. Jag hade grym energi och pigga ben (vilket är lite konstigt)!! Skramlade i hop 19k, tog ett bad och dog i soffan.

Mmm bra helg kan man säga, idag blir det viiiiiila!


Svetto efter löppasset!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar