09 september 2009

9 Sept - NMT

Vaknade i morse och kände att det här blir en bra dag. Massor med energi, solen sken och jag skulle få träffa alla härliga träningskompisar.

Vi var ganska många som kämpat oss ner till ÖIS denna morgon. Två och två och så rasslar vi i väg. Vi kör lätt jogg, eller vi kör jogg med ben i rumpa och lite så. Sen får vi första uppdraget:
Sortera oss i postnummerodning under löpningen! Stor förvirring utbröt! Folk sprang lite fram och tillbaka och rabblade sina postnummer. För mig var det enkelt, jag höll mig längst bak på slutet eftersom jag har 181...

Ner i plankan i den ordningen och sen se om vi fått till det. Nej, det sprack i mitten nån stans.
Straffet: Ställ er i hunden över diket. Kryp sedan under alla till slutet. Nu tillägger jag att det var vatten och SJUKT mycket svart lera! Snacka om en jyste helkroppsinpakning!!

Nu kom det!!! Röret!! Jag har lyckats missa det där trånga mörka röret som man ska kräla igenom, men nu stod jag helt plötsligt framför det!! Så där lite vant gled jag ner och intog röret. Det var mörkt och fuktigt och jag kände faktiskt paniken komma. Det i sin tur gjorde att man tog i lite mer, sen vips var man ute!! Nu tycker jag rör är fjantiga!

Efter det var vi framme på fältet. Det är ett fint fält. Två och två och konstiga övningar! En var brottning på knäna, jag körde med dansken som flängde runt mig som en hanske. Han peppade hela tiden och försökte få mig skitförbannad. Det blev jag inte men jag tog i mer och lyckades få omkull honom till slut :-)

När övningarna på fältet var klara var det rusch i väg till nästa ställe. Både uppförs lut och hutlöst tempo!! Dansken såg när jag var på väg att krasha och tog mig i handen och drog mig fram! Fan va najs!

Nu skulle vi ut i skogen och plocka bildäck, och se där vilken tur man hade, det låg ett helt gäng mogna däck redo att bli plockade av oss. Vi forserade vidare i skogen och turades om att bära däcket.

När vi kom fram till angiven plats delades vi upp i två gruppen. Min grupp fick vara kvar och ta hand om bildäcken. Två och två (igen) och styrke träning med däcken. Dom är lite opålitliga dom där däcken. När jag gjorde benböj så ryckte däcket till så jag fick det i huvet, kändes lite annorlunda att bli däckad av ett bildäck (hahaha)!

När andra gruppen kom tilll baka så var det dax att kånka omkring på en stock. Vi var 4:a små oskyldiga flickor som fick ta den största stocken. Eller nä, varken små eller oskyldiga, men dock starka. Vi flög fram i skogen och stannande bara för lite benböj och situps, det med stocken så klart!

Nu skulle man kunna tro att det är slut, men det jobbigaste så klart på slutet. Full fart hemmåt. Nu var det sega och trötta ben som trummade på. Alla hjälps åt, en hand i ryggen eller armkrok till dom som inte orkar, pepp från alla håll och kanter. Vi ska framåt och i mål, allihopa och vi gör det tillsammans. Det är HELT underbart!!
På slutet kommer dock den backen som jag numer döpt till "kräkbacken", det var där jag lyckades sist och idag såg jag nog 2 st som stod vid sidan av i gräset!!

Men vi tog oss tillbaka och avslutade med lite strecth och härliga upphopp!!
Så här såg jag ut i bilen på väg till jobbet, fick en del blickar i bilköerna!!


Lerig och lycklig!

//M

3 kommentarer:

  1. Ser ut som du hade en mycket bra start på dagen :)

    /S

    SvaraRadera
  2. Så himla kul! Hade gärna sett ut sån där i bilköerna bara jag fick vara med på den där totalcrazyträningen :)

    SvaraRadera