01 juni 2009

1 Juni - NMT Fystest

Var inte helt med på noterna i morse. Satt i godan ro på bänken och gäspade och såg folk springa fram och tillbaka och grejja. Lite väl många med gråa NMT tröjjor men inget jag reagerade på.
Flickan bredvid uppger en djup suck...jag håller med, "måndag morgon"....."neee...fystest"
Va sa du?? Nu?? Ska jag?? Åhh herregud

Vi glider i väg och värmer upp i lagom tempo, armar upp och ut, höga knän och spark i rumpan. Vi springer samma sträcka som vi ska testas på vägen tillbaka. En liten nätt runda på 1 km...hmm...om man bortser från monsterbackarna!

Vi blir uppdelade i tre grupper, snabb, mindre snabb och en som är lite långsammare. Jag hoppar in i mindre snabb. Start med 1 minuts mellan rum, sen är det bara att ge järnet. Camilla som var i vår grupp upplyste om att backarna är inte roliga "men tänk inte på det du"....nehe....ok!
Jag försökte tänka att jag skulle ta det lugnt i början men samtidigt ta i eftersom det bara är 1 km. Backarna totalt suger musten ur en men väl uppe så var det bara att trampa i gång. Tror jag kom på lite för sent att jag skulle öka men jag tror jag lyckades ganska bra med mitt upplägg :-)
Tiden: 5.31

Vi joggar tillbaka till ÖIP där vi ska fortsätta med testerna. Vi får springa ett par varv upp i skogen för att hålla värmen.
Sen var det två och två och armhävningar. Jag har ganska svårt för det och jag tror det är tekniken som är den felande länken. Bruno visar hur man ska göra och vi kör i gång. Min kompis gör över 50 st och jag tänker att jag i alla fall ska göra minst hälften 25. Och det är precis det jag gör!! Tror det är lite rekord :-)

Sen mage, statisk båt. Dvs rygg och ben 10 cm ovan mark och sen tar dom tid. Jag vet inte vad som hände här men jag fick bara i hop 55 sek...och jag som trode jag var stark i magen....hmm!

Ut och springa ett par rundor igen och sen var det snabbhetstest. Man skulle springa fram och tillbaka mellan två koner och räkna hur många rundor man fick i hop på två minuter. Jag och killen som jag körde med klarade vardera 21 st och jag tror att det är ganska bra faktistk.

Sen det sista och kanske jobbigaste testet. Ner i arhävningsposition sen upphopp efter det. Kan säga att det sög rätt rejält i låren efter det. Fick i hop 28 st sen dog jag!

Så lite mer springa, runt och upp i skogen för att sedan ha en liten tävling. Två lag och alla står i hunden. Siste man ska sen åla under alla och försten fram vinner. Enkelt! JOBBIGT! Mina armar darrade som asplöv när jag stog där tänkte att snart kommer jag ramla över nån :-)

Vi avslutade i ring som vanligt men nu med hunden på huvet och armarna bak....säger inget mer. Sen 10 upphopp på ett ben.....FÄRDIGT!

//M

3 kommentarer:

 1. Åh, vad roligt! Jag MÅSTE verkligen testa! Det kanske kan bli ett vinterprojekt för mig, det där! Våra träningar tar ju slut i slutet av oktober, och sen har vi uppehåll fram till februari, typ... :)

  SvaraRadera
 2. Men det är ju nu det är som bäst, med simning och grejjer ;-). Säger bara "morgonpass" :-)

  SvaraRadera
 3. Phanimej Malin, du regerar ju! Snacka om att du är grym! :)

  //Lotta

  SvaraRadera