03 juni 2009

3 Juni - Nordic Military Training - KONDITION

Hare lite körigt nu. Träning med IF Linnea i går. Man kommer hem vid 20 tiden, då ska det ätas, duschas och fixas. Klockan hinner bli ganska mycket innan man kommer på att man ska gå och lägga sig! Med alla endorfiner! Gissa hur bra det går?

6 timmar senare står man i alla fall uppställd på ÖIP och tror sig vara redo för ett nytt pass!
Tror gör man mest för att man inte har en aning, man är helt enkelt så trött så man hajjar inte!
Man gör det man blir tillsagd att göra, man kämpar, svettas och frustar!
Dagens pass handlade om två saker, Noaks Ark och Backintervaller :-)

Så om man kände att man inte hade tagit ut sig på gårdagens 11 backintervaller så hade man chansen att ta igen det idag med 111 backintervaller!
Vi körde även vanliga "ovanliga" intervaller, dvs springa baklänges eller som Magnus sa "blinda ormen". Lite skrivövningar hann vi med oxå, vi fick minsann skriva Noaks Ark under tiden vi gjorde armhävningar, sug på den ni!
Sen min favvo övning, springa i skogen och tokslänga sig överallt (vet dock inte vad det djuret heter?) men det är barnsligt kul!

Satt sedan och kollade igenom min träning på Funbeat, ser bra ut, kanske lite för bra!
Den träning som jag gjort senaste tiden har varit under kategorin 16 (av 20) vilket är ganska ansträngande. Kanske ska vila lite emellanåt? Idag blev det vila, på kvällen i alla fall och i morgon lite löpträning och sen tävling på Lördag. Det bli ju bra!

//M

2 kommentarer:

  1. Våga vila det är då kroppens muskler växer det är många som har ökat sin mängd träning för snabbt. Nu har jag inte koll på din träning på FB men man brukar säga att ökningen med mera än 10-15% per vecka är på gränsen. Allt hänger givetvis på hur van man är på att träna, visst det är kan vara väldigt individuellt. Jag hade en dilog med Mia om liknande saker så sent som i går, hör med henne :=)

    /Staffan

    SvaraRadera
  2. Van att träna är jag, men kanske inte med den intensiteten som vart senaste dagarna. Sen brukar jag variera mer vilket gör att man arbetar med olika muskler och inte samma som nu :-)
    Men jag ska nog ta mig ett snack med Mia :-)

    SvaraRadera