26 april 2009

25 April - Blogger Boot Camp 2009 Del 1

Träningsvärk!! Det kan man lätt säga att jag har idag. I går fick den lilla kroppen jobba minsann!

Pass 1 - Spinning
Kalaset börjar med ett spinnging pass som leds av Terese Alven. Jag hade som mål att ta det lite lugnt och försöka hålla ner pulsen lite.....precis som om jag skulle kunna träna och ta det lugnt!?! Hahaha. Det var ett typiskt pass som jag gillar, dvs bra musik, många intervaller och bra drag!!
Maxpuls: 186
Medpuls: 157
Kal: 669

Pass 2 - Boot Camp
Nu börjar vi snacka träning. Det här var nog bland det roligaste som jag gjort på länge! Ca 40 tjejjer och 2 killar joggar ner till Hagaparken för att möta upp Gunnar. Han börjar genast med dela ut instruktioner. Två och två.....man ska dra, slå varandra på armarna, springa och slänga sig på marken och göra plankan....mm mm.
Efter ett tag var det dax för förflyttning. Det med en kompis på ryggen. Det höll på att bli en av dom stora killarna men som tur var fick jag byta. Väl framme var det flera tokiga övningar, gå på alla fyra och bära kompisen under magen.....helt normalt :-). Låtsas att kompisen är en klätterställning och rassla runt på den mm mm. SÅ KUL OCH BRA TRÄNING!!
En rolig grejj som hände, på slutet står vi samlade, skitiga och svettiga med en kompis på rygger och kör benböj. Då kommer ett brudpar med fotograf som tydligen tyckte det skulle vara fint att ha oss i bakgrunden :-)......det blev nog ett fint bröllopsfoto!
Maxpuls: 190
Medpuls: 168
Kal: 891

Vi avslutade förmiddagen med en välsmakande lunch med lite kaffe i solen :-)

//M

4 kommentarer:

 1. Kul att se att du också kom upp i så hög puls på BBC-passet. Jag skulle själv inte ha gissat att jag hade så hög puls men det är ju därför klockan var med :)

  SvaraRadera
 2. Hej och tack för senast :-)
  Jag misstänker att det var när vi hoppade över varandra och körde plankan :-), eller kanske kräftgången med ruschen. Galet kul i alla fall!

  Hur känns det i din kropp?

  Kram Malin

  SvaraRadera
 3. Haha, jag skulle vilja se det bröllopsfotot. Måste ha sett hur crazy ut som helst med alla galningar i bakgrunden med folk på ryggen.

  Håller med om att det var ett grymt kul pass - vill ha mer!!!

  SvaraRadera
 4. Anna - Jag tror du skulle må bra av att vila lite, hört att det ska vara bra :-)
  Själv ska jag köra Nordic Military Training på Lördag, jag blev lite biten!
  Kram!

  SvaraRadera