30 april 2009

29 April - PROMENAAAAAAD

Ja, jag är manisk. Går in 100% när det gäller nya saker.
Samma med den här utmaningen med BBCarna.
Jag hade som tanke att det kan ju inte vara så svårt att få till dom stegen. Började ju bra första dagen! Sen planerade typ hela världen att köra distanspass på Tisdagen!!! Jag hade ju bara min cykling och det ger inga steg :-(

Dessutom var det vilodag (finmiddag på stan med dejt :-)) och då får man ju tänka till. En lunchpromenad och promenera från Ropsten och hem. Jättebra, verkligen! Om det inte hade varit för valet av skor på morgonen. Jag undrar "Hur tänkte jag nu??"
Små platta skor som knappt har sula, dessutom är dom lite för små.....PUCKO

Jaja, idag har jag fin fina skavsår och ont i fötterna, kanske kan bota det med lite intervaller i kväll med skööööna skor?

Men nu har jag konstaterat att man kanske inte ska ta så allvarligt på tävlingen. Det är nämligen nån som har snott steg av Anna.......helt plötsligt hade hon typ hälfen av det hon hade igår!?!?!
Eller så går hon baklänges :-)

//M

3 kommentarer:

 1. Du kan trösta dig med att jag inte har registrerat ett enda steg :) Jag hade den visserligen på mig igår, men glömde den efter halva dagen, så om jag skulle gå in och registrera mig skulle jag nog ligga klart sist :)

  Hade en tanke att ta med den på långpasset idag, men sen kom jag på att jag inte hade nåt bra ställa att stoppa den så det fick va..

  SvaraRadera
 2. Jag sörjer mina förlorade 34000 steg. Vet faktiskt inte hur jag ska komma över det här... Har suttit i telefon med en silvasnubbe halva förmiddagen och han fattar ingenting... men jag ska få en ny stegräknare på måndag. Sjujäklar vad jag måste knata då för att komma ifatt....

  SvaraRadera
 3. Men jag brukar ha min i fegsnöret runt halsen, funkar bra. Men jag är lite bitter för enligt den är jag toklat....och det är jag väl inte??
  Dansade hela natten i Lördags, men liten apparat vilade tydligen då :-(

  Anna: När din igelkott i halsen försvunnit så slänger du säkert in "ett par ultrapass" och spöar skiten ur oss andra :-)

  SvaraRadera