27 april 2009

25 April - Blogger Boot Camp del 2

Var tvungen att sova lite igår så jag han inte med att skriva del 2 :-)

Efter lunchen var det i alla fall dax för lite lugnare aktiviteter. Mela hade en föreläsning som verkligen var intressant och givande. Innan själva föreläsningen var det även utlottning av Gore jackor.....och hur stor är risken att jag vinner egentligen?? Tydligen hyffsat eftersom jag vann en av dessa tre snygga jackor :-D......så najs!!!

Pass 3 - Funktional moves
Här var jag tydligen lite sen och hamnade längst bak i hörnet, kanske där jag hör hemma? :-)
Nu körde vi styrka utav bara attans, ett väldigt roligt pass med en del nya övningar som jag med all säkerhet kommer att tillämpa på mitt gym. Nu hade vi tyvärr lite strul med stereon och ac:n var inte på. Jag hade dessutom 2 kgb lampor riktade mot mig så det kändes som om det var 40 grader varmt!!
Maxpuls: 180
Medpuls: 154
Kal: 690

Pass 4 - 5, 6, 7, 8... 17
Hmm dans. Kanske inte min starka sida. Har man taskig koordinastions förmåga och dessutom avsaknad av rytm i nyktert tillstånd så är inte det här rätt grejj. Men ack så kul. Jag hittade två andra flickor som verkade ligga på min nivå, vi slogs om platsen längst bak :-)
Men jag kan tilägga att det var länge sen som jag skrattade så mycket och jag måste ge kred till instruktören som lyckades hålla sig för skratt (fast jag såg att det var nära ett par gånger :-))!!
Efter den dansanta upplevelsen körde hon även lite styrka....och även hon lite ben. Här kände jag att jag började få lite problem. Benen ville liksom inte längre, men jag kämpade på!
Man kan lugnt säga att det var sista passet och sista energin!
Maxpuls: 161
Medpuls: 129
Kal: 539

//M

3 kommentarer:

 1. Kul att du ville komma och förgylla vår dag Malin! Kram Sofy

  SvaraRadera
 2. Tack själv, verkligen suuuuuper bra, jag är sååå nöjd. Ni är bäst :-)
  Kram!

  SvaraRadera
 3. Kul att du hittat lite användbara övningar =) Jag körde passet idag igen med mina deltagare och de svettades nästan lika mycket som er. Dock var inga varma lampor inblandade.

  SvaraRadera