01 augusti 2009

1 Aug - MTB

Tyckte jag hade lite för lite blåmärken på kroppen och alldeles för fina ben. Lätt fixat, bara ge sig ut i skogen när det regnar.

Förra rundan på MTB klassade jag som svårighetsgrad 1, den här höjjer jag till 3 men 4 idag då det var blöt och superduper halt!
Lidingös egna MTB slinga är ca 5 km och inte speciell teknisk, tänkte jag skulle köra den ett par varv idag så kanske man kunde ge sig på NICK spåret i Ursvik i morgon.
Första rundan var jag feg och tog det lugnt, dels för att jag inte kommer i håg hur den går och dels för att jag är lite ringrostig på MTB fortfarande.
Det gick bra i alla fall och man har mer i kroppen än vad man tror, grejjade en del svåra partier som jag vet jag hade problem med förr förra året. Blev dock lite övermodig på slutet och glömde hur hala klipporna är, kom i väldigt hög fart och skulle börja trampa och både cykel och jag for all värdlens väg.
Skogen-Malin 1-0

Andra rundan kände jag mig rätt bekväm, i alla fall några minuter innan nästa vurpa. En liten uppförsbacke som jag fegade lite i och därför halkade på en rot.
Skogen-Malin 2-0
Jag fick upp tempot lite och körde på, lyckades med konststycket att stå nästan still och ramla.
När jag närmade mig slutet hände det igen, den här gången landade jag dock på knät och fick ganska ont, alltså inte så ont men lite lagom så där. Ansåg mig i alla fall besegrad av skogen och tog snabbaste vägen hem!
Tid: 1:45
KM: 18

Imorgon blir det NICK och långdistans löpning, skogen se upp!//M

1 kommentar:

  1. Du bevisar hel atiden att man kan så mycket mer än man tror! Grymt. Skrubbsår, blåmärken och haltand egång tillhör sommaren har jag bestämt. Det ska synas att man har kul! :)

    /Lotta

    SvaraRadera