09 augusti 2009

9 Aug - Löpning PB

Hej mina vänner nu ska ni få höra vad en liten Malin kan göra....!!!

Jag har velat hela dagen om jag skulle springa eller inte, eller jag har bara varigt trött och skjutit på det. Men till sist mellan gäspningarna tog jag tag i saken och gav mig i väg till Stockby. I stället för långpass tänkte jag att det räckte med 2 varv på 5km slingan men när jag kom ner tyckte jag det var bättre att köra på ordentligt och se vart jag ligger inför nästa helgs tävling.

Jag börjar med en liten uppvärmning fram till starten på slingan, segt och stumt i benen. Sen sätter jag fart och hittar den sköna känslan som kan infinna sig. Det bara flyter på. I backarna tar jag det lite lugnare och minskar stegen och nedför och på rakorna ökar jag.

Efter 2 km kollar jag på klockan, 11.20!! Och det trots att jag tagit mig genom det partiet med dom långa backarna....börjar ana stårdåd :-)

Jag springer på och försöker att inte få allt för mycket hybris, kollar nästa kilometer tid 05:40. Börjar le och får ännu mer energi. Fjärde kilometern är lite seg, mycket uppför igen och jag stannar faktiskt för att andas lite.

Sen är det bara att dra på, en kilometer och jag tar i så mycket jag kan. Slutar med att jag ligger och hyperventlierar efter målgång. Sista kilometern 04:51!!!!
Jag har aldrig sprungit så snabbt och det var nästan så jag bölade lite!

Nu vill jag testa 5km på lite mindre kuperad bana, det vill säga, INTE LIDINGÖ! Då jävlar ska det gå undan!

PS. Rekordet i Stockby för mig var på 32 min, det är 6 hyffsat långa och branta backar, nu vart det 27:24.....

Lägger till ett tack till världens bästa Mia!

//M

3 kommentarer:

  1. Grattis!! Sånt där blir man fånigt glad av! :)

    SvaraRadera
  2. Grattis!! Klappa dig själv på axeln och stolt upp med hakan! En sann bedrift!

    SvaraRadera
  3. TACK!! Jag har garvat hela dagen och bara längtar tills jag får testa milen oxå, men snart så ;-)

    SvaraRadera