31 maj 2009

30 Maj - Löpning och Stockholm Marathon

Vaknade tidigt denna underbara dag och bestämde mig snabbt för att det inte skulle bli nån NMT, hade ont lite här och där i kroppen så en löprunda fick duga.

Jag gav mig ut på min 8 km runda men huvet inställt på känsla och inte tid. Jag sprang på och hittade en skön känsla, det bara flöt på. Jag ökade lite och sänkte farten när jag kände att jag vart trött.
Galet varmt och jag tänkte på mina vänner som skulle springa marahon idag....ojoj!
Jag sprang mina 8 km och kände mig nöjd. Strumtar helt i tiden utan glädjer mig åt att jag fått lära mig lite ny teknik som funkar strålande.

Hem en snabb dusch och sen cyckel in till stan.
Jag hade tio minuter till godo innan eliten skulle komma så jag satte mig ner i gräset och åt min lunch. Fantastisk stämmning och massor med glada människor som ställt upp sig längst med vägen. Jag hade en 5-6 st som jag ville ha koll på!

Jag stog uppe på en sten precis efter musiken på väg ut mot Gärdet. Hade dessutom solen i ögonen så jag missade dom flesta. Dock fick jag syn på Andrea som såg grymt fokuserad ut men ändå pigg. Även Karin gled förbi och såg stark ut!

Jag åkte i stället till slutet av Sturegatan där vi var ett helt gäng som stog och hejjade fram alla. Vilken härlig stämmning!
Först ut kom Anna!! Fantastiska Anna som satte PB med 18 minuter i denna värme. Hon kom även på 79:e plats vilket gör att hon är en av dom 100 bästa kvinnorna....RESPEKT!
Sen kom Andrea igen och sen fick jag syn på Mia !! Mia vann över sin bror med hela 26 min och 12 sek...GRYMT! Det är helt fantastiskt att dom grejjat det och med dom resultaten!!
Det är högklassiga prestationer och det här mina vänner är starka tjejjer!

//M

1 kommentar:

  1. Aha det var alltså du som stod vis korsningen sturegatan/valhallavägen! trodde det, men var inte helt säker :) Tack för suporten!!

    SvaraRadera