12 maj 2009

Konstrast / Vila / Trasig

Sitter hos kund och luktar gott, eller jag vill gärna tro det i alla fall.
Från att i går morse ha stått i ett stinkande träsk med lera upp till armhålorna så sitter man nu och skriver handlingplaner för fullt, livet är bra konstigt.

Tanken var att jag skulle cykla efter jobbet igår, en ca 3 mil sisådär. Både benen och kroppen sa vila, så sa jag med. Har fortfarande grym träningsvärk i låren efter Lördagens lilla löptävling och NMTn i går gjorde inte saken bättre.

Det gjorde även att den tilltänkta löprundan i morse förvandlades till sovmorgon, vilket ger mig svår ångest just nu. Jag måste nämligen jobba över idag och kvällens träning är hotad. Ass.
Just när man känner att nu är jag på g och jag vill, jag vill, jag vill.....men ahhh! Irro!

Så en fråga till allmänheten:
Det verkar som om halva Sverige ska springa Stockholm Marathon nu sista Maj (vilket det troligen är :-)), MEN finns det nån som inte ska springa som ska in och hejja och kanske picnica eller nåt???
Jag har jätte många som jag måste hejja på och det är ju lite fest i stan den dan, så lite rose och nåt gott att äta?? Eller vad säger jag?? Jag menar...lite vitargo och frukt så klart!! Hahahaha

//M

Kom även på en annan sak som är bra att tänka på när man ska köra NMT, HA MED OMBYTE! Annars luktar det illa i din bil väldigt läääänge!

5 kommentarer:

 1. Jag ska inte springa. Jag ska dricka öl på Calle P med en kompis och hela hennes familj. Som alla år, utom de två jag sprang! :)

  SvaraRadera
 2. För min del frånstår jag traditionerna att dela ut tvättsvampar :-)
  Och här kommer dagens lögn, jag tycker inte ens om öl..!
  Ska ni dricka dricka hela dagen??

  SvaraRadera
 3. Å så trevligt det lät! Kan du springa istället för mig så ska jag gladeligen picknicka lite :)

  SvaraRadera
 4. Haha du är rolig du Anna, hade jag varit hälften så vältränad som du är så hade jag absolut ställt upp på det :-)
  Du får joina på picnicen efter i stället!

  SvaraRadera
 5. Nä jag ska definitivt INTE springa ;) Skulle gärna göra det om jag var typ fyrdubbelt så tränad som jag är idag gällande löpning. Katastrof just nu. Picnicka med rosé låter bra mkt trevligare än att springa :)

  SvaraRadera